Parmesanpanerad torskrygg, citronsmör och stuvade ärtor

3 torskryggfiléer
1,5 dl riven parmesanost
1 ägg
Aromat (eller salt)
Vitpeppar

Vänd torsken i uppvispat ägg. Låt rinna av. Vänd sedan runt i den rivna osten och lägg på bakplåtspapper och låt "torka" i ca 10 minuter.
Stek i smör på medelvärme några minuter på varje sida tills fisken är genomstekt.

Ärtstuvning
4 dl ärtor
2-3 dl grädde
1 grönsaksbuljong-tärning
Ev redning

Koka ihop alla ingredienser till önskad konsistens.

Citronsmör
50g smör
1 tsk citronpeppar
0,5 msk citronjuice
Ev zest från citronen

Blanda alla ingredienser till smöret.

Klart att äta! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback