Kladdkaka av vit choklad

150g vit choklad
150g smör
2 dl socker 
1 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 ägg

Smält choklad och smör i ett vattenbad.
Blanda mjöl, socker och vaniljsocker i en bunke. 
Rör ned chokladsmeten.
Knäck i ett ägg i taget och rör till en jämn smet.
Häll i smörad och bröad form.
In i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter. Kakan ska vara lite kladdig i mitten.
Låt svalna och garnera hur du känner för.

Här garnerad med grädde, kiwi, nektarin och hackad mörk och vit choklad.





Kommentarer
Postat av: Ninni - Foto & Vardag

Så gott! Ska testa redan idag, älskar vit choklad

2014-07-13 @ 11:13:44
URL: http://ninnzan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback