Kycklinggratäng allt i ett

4 kycklingfileer
ca 300 gram haricoverts (eller hur mycket du vill ha)
1 gullök
3 vitlöksklyftor
10 champinjoner
1 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk kycklingfond
2 dl riven ost
 
Koka haricovertsen ett par minuter, låt rinna av och lägg i en ugnsfast form (om de är färska kan du lägga dem i formen direkt).
Skär lök och hacka vitlök och lägg ovanpå bönorna.
Strimla kycklingfile och stek i stekpanna. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, lite vitpeppar också.
När du stekt kycklingen lägger du den ovanpå bönorna.
Skär champinjonerna en gång på längden och lägg uppepå.
Blanda grädde, CF och kycklingfond o häll på.
Och lite riven ost på toppen!
 
In i ugnen i 200 grader ca 20 minuter, sen klart. Så smidigt med alltiett-gratänger ibland!
Trevlig kväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback