Baconfylld köttfärsrulle

Ca 600gram färs (jag hade nöt)
Svartpeppar
Vitpeppar
Aromat
Cayennepeppar
Kalv- och kycklingfond
1 finhackad lök
2 äggulor

Blanda alla ingredienserna och lukta ifall du kryddat tillräckligt.
Lägg sedan smeten på bakplåtspapper och tryck ut till en jämn rektangel.

1 pkt bacon
1 gullök
3 vitlöksklyftor
1 dl crème fraiche
Riven ost
Svartpeppar

Klipp ett paket bacon. Hacka lök och vitlök och blanda ihop resten.

Bred ut massan ovanpå köttfärsen och rulla ihop som en kanelbulledeg.
Lägg i ugnsfast form. In i ugnen i 200 grader ca 60 minuter.
Servera med något smaskigt!




De blev ju inte så himla snyggt idag! Men vad gör väl det när det är så fy bubblans gott?! 


Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Oj, vilken intressant maträtt :)

2014-02-10 @ 23:55:12
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nu blev jag mera hungig!!!

2014-02-11 @ 19:40:49
URL: http://gladakocken.blogg.se/
Postat av: Eva Johansson

Hej hur mycke fond har du i den .

2014-04-08 @ 22:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback