Kasslerpaprikasås

Kasslerpaprika-sås
 
Ca 700g kassler
1 gul lök
1 röd paprika
3 dl crème fraîche 
1 dl grädde
1 msk kycklingbuljong
Svartpeppar, paprikapulver, timjan
Hackad persilja
 
Hacka lök, kassler och paprika fint. Stek till i lite smör. Krydda med de "torra" kryddorna. Häll på grädde och CF. Tillsätt ca 1 msk hackad persilja och låt puttra några minuter.
Smaka av ifall mer krydda behövs. Annars är det färdigt nu. Servera till dina favorit grönsaker eller pasta/potatis/ris om du äter sådant. Smaklig måltid, själv ska jag inte smaka förrän jag kommer till jobbet, därav matlådebilden ;) matlådor i mitt hjärta! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback