Frölimpa

5 ägg
4 msk kokosfett / eller smör
1½ dl grädde
4½ dl mandelmjöl
1 dl solrosfrön
½ dl pumpakärnor
½ dl sesamfrön (gärna rostade)
½ dl hela linfrön
1 msk fiberhusk
½ tsk salt
Frön till garnering
 
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg fluffigt.
Smält kokosfett och rör ner i äggen tillsammans med grädden.
Blanda alla torra ingredienser, blanda sedan ihop med äggsmeten.
Låt degen svälla sisådär 20 minuter. 
Häll smeten i en bakplåtsklädd avlång form.
Garnera. In i mitten av ugnen ca 40 minuter.
 
Ät och njut av detta fruktansväääärt goda brödet!! ;)
(som ursprungligen är ifrån expressens LCHF-bilaga med lite ändringar)
 
 

Kommentarer
Postat av: Robin

Åh! Låter så gott! Ska provas så fort jag kommer hem! :-)

2013-08-19 @ 22:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback