Kycklingburgare / Kycklingbiffar

 

3 stora kycklingfiléer

1 gullök

1 msk kycklingfond

Santa Maria "Chicken & Steak"

1 ägg

ev. fiberhusk / ströbröd

 

Kör kycklingfiléerna i en köttkvarn eller vääldigt försiktigt i en matberedare.

Finhacka löken och kör i resten av kryddorna.

Geggan som blir kan ibland kännas lite lös, så ev lite fiberhusk som binder vätskan eller ströbröd om man nu hellre vill ha det.

Stek på medelvärme i smör tills de är genomstekta!

Servera som hamburgare eller biffar, varma som kalla! Så gott =)

 

Idag åt vi dem som hamburgare. Tillbehören vart coleslaw och hemmagjord dressing på turkisk yoghurt, grädde och sambal oelek! Och grönisar ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mums va gott det blev :) Kram Marjo

2013-02-17 @ 16:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback