Kasslerihopkok med spännande smaker

ca 450g kassler
½ gullök
svartpeppar, cayennepeppar, oregano, pyttelite curry
1 burk champinjoner /alt färska
150g hackad spenat
2 msk hackad ättiksgurka
1 msk chilisås (typ felix, sådan tomatbaserad)
2 dl creme fraiche + 1,5 dl vatten
 
Skär lök och kassler i lagom bitar och fräs till i smör.
Krydda med kryddorna, oftast behövs inget salt i denna rätten då kasslern är rätt salt i sig själv.
Ha i övriga ingredienser och låt puttra ihop i några minuter.
Om du önskar reda av såsen kan du göra det, oftast behövs det inte då creme fraichen sköter jobbet.
 
Till rätten serverades pasta och vit sparris. När jag hade lagt upp maten insåg jag att jag borde haft någon mer färggrann grönsak...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback