Grillad kycklingfilé, wokade grönsaker och smaksatt kesellasås
till två personer/portioner
2 kycklingfiléer + krydda (jag hade lite kebabkrydda och lite grillkrydda)
pasta enligt anvisning
ett par nävar broccoli (jag hade inga hemma, så blev harricoverts)
1 paprika, valfri färg
1 burk konserverade champinjoner (alternativt färska)
200g kvarg/kesella naturell
2 msk hackad persilja
2 msk hackad gräslök
Ugnsbaka kycklingen först, lägg kycklingen på en plåt med lite vatten i bottnen, krydda filéerna. In i ugnen 175 grader, 25-30 minuter. Om du är osäker på om kycklingen är färdig kan du antingen skära en skåra eller kolla av med köttermometer, innertemperaturen ska vara 70 grader i den tjockaste delen.
Blanda kesellan med persilja och gräslök.
Koka pastan enligt anvisning.
Skär, ansa, m.m grönsakerna och woka lätt i stekpanna.
Servera pastan, grönsakerna, kycklingen tillsammans med kesellan. Mööms.