Busenkel korvrätt med blomkålsris

3 grillkorvar (av hög Kötthalt, kryddad om så önskas)
3 dl grädde
1 dl chilisås (alltså tomat-varianten, inte sweet chili sås ;) )
1 gullök
Santa Marias pepparmix
Riven ost
Blomkål

Skär grillkorvarna längs med som en skåra. Hacka lök och lägg i skåran. In i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Vispa ihop grädde med chilisås och pepparmixen.
Ta ut formen och häll över såsen, lägg på riven ost överst om så önskas. In i ugnen igen i 15 minuter.

Blomkålsris;
Riv blomkål grovt eller kör i mixer. Täck över med vatten i en kastrull, ha i lite salt. Låt koka mjukt, ca 3-5 minuter.
Häll av vattnet och ha i lite smör ev.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback