Thai-kyckling röd curry

3 kycklingfiléer
5 pressade vitlöksklyftor
1 msk riven ingefära
3 paprikor, strimlade, gärna olika färg
1 burk kokosmjölk / kokosgrädde (400ml)
2 msk röd currypasta
1 msk fisksås

 

Strimla kycklingfilé, riv ingefäran och pressa vitlöken. Värm en panna med olja och häll i.
Stek tills kycklingen är genomstekt.
Lägg i strimlad paprika, currypasta, kokosmjölk och fisksås. (OOOBS! smaka av innan du häller på för mycket currypasta om du ogillar stark mat)
Låt puttra några minuter.
Ät tillsammans med nudlar, ris eller vad du vill ha. Vi hade risnudlar till.

 

 
(LCHF - ätes med shirataki nudlar, zucchini-spaghetti, andra grönsaker eller ät röran som den är)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback