Vitlöksfyllda champinjonhattar (LCHF)

4 stora champinjoner
½ gul lök
3 vitlöksklyftor
2 msk grädde
salt, peppar
riven ost
 
Gröp bort själva "stammen"/foten på svampen och en bit ner i hatten så den blir som en skål.
Hacka ner svampfoten, löken och vitlöken och stek till i smör och krydda med salt och peppar.
Häll på grädden och låt puttra med.
När röran geggat ihop sig fyller du hattarna med det och lägger på liten riven ost.
In i ugnen på 200 grader ca 10-15 minuter.
Perfekt tillbehör till en LCHF-middag (och andra såklart) Smaklig måltid! ;)
 


Till champinjonhattarna åt vi lövbiff, broccoli och pepparsås! GOOTT
 

Kommentarer
Postat av: sommarblom.blogg.se

Det låter verkligen jättegott! Men hatar champinjoner :p

2012-09-07 @ 18:27:05
URL: http://sommarblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback