Pytt i panna

Pytt i panna är en perfekt restmat! Idag körde jag på en korvvariant. Efter sommaren är det lätt hänt att det ligger kvar några stackars korvar i frysen. Så sväng ner dem i en pytt vettja!! Likaså grönsaker du inte vet vad du ska göra av med, ner med dem i en pytt bara :D

6 överblivna grillkorvar, 3 med kryddig smak och 3 "vanliga"
1/2 påse bortglömda wokgrönsaker från frysen
1 grön paprika som kände sig ensam
Likaså en lök ;)

Skär lök och korv och stek till i lite smör. I med resten av grönisarna!
Krydda med lite salt, peppar och cayennepeppar. Smaka av.
Stek ett ägg till, ett par rödbetor, jag hade även en klick bea! Satt fint i kistan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback