Torsk med knäckepanering och ägg/persiljesås

400g torskblock / rygg
aromat, vitpeppar, smör/olja
2 knäckebröd
 
Sås:
250g kvarg
3 msk hackad persilja
2 hårdkokta ägg
salt
 
Värm ugnen till 225 grader.
Dela torskblocket i tre delar eller hur många du känner för.
Mixa knäckebröden till smulor.
Krydda torsken med aromat och vitpeppar. Fördela knäckesmulorna och hyvla över lite smör/eller ringa över lite olja.
In i ugnen och sänk till 175 grader. Låt fisken vara inne tills paneringen är gyllenbrun, ca 20 minuter, eller kolla innertemperaturen, den ska ligga på 52 grader när det gäller torsk.
 
Vad gäller såsen är det bara till att blanda alla ingredienser. Hacka ägg och persilja och blanda och smaka av med salt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback