Heta tacopaprikor
Till 4 personer (räkna alltså 1 STOR paprika per person)
4 Paprikor
500 g Köttfärs
50 g Tacokrydda
1½ dl Vatten
1 röd chilifrukt (kan uteslutas om man inte gillar stark mat)
3 Tomater, grovhackade
1 Gullök, hackad
5 cm hackad purjolök
4 msk Majonäs
2 dl Creme fraiche
200 g Riven ost
Fräs färsen i en stekpanna. Strö över tacokryddorna, lägg i den urkärnade och hackade chilifrukten, häll på vattnet och låt kryddorna puttra in i köttfärsen.
Dela paprikorna på längden och ta ur kärnhuset. Lägg dem i en ungsform och fördela köttfärsen i halvorna.
Blanda creme fraiche och majonäs, tillsätt riven ost, rör om. Blanda ihop röran med de hackade tomaterna, löken och purjolöken, och bred den sedan över de köttfärsfyllda paprikorna.
Grädda i 225 grader mitt i ugnen i ca 20-30 min eller tills den fått fin färg.
du ska få laga så mycket mat till mig:D