Basilika och tomat kyckling med färsk spenatpasta

Till två personer

1 stor kycklingfilé (eller två små)
1 pkt bacon
½ gullök
5 soltorkade tomater
1 msk kycklingfond (alt. hönsbuljong)
1½-2 dl grädde (eller creme fraiche)
1 msk basilika (färsk eller torkad)
peppar

OBS! Tillsätt inget salt i maten, det sköter denna rätten själv! Salta dock pastavattnet :)

Koka pastan.
Strimla kycklingen och baconen, och bryn med lök och hackade tomater.
Tillsätt grädde och fond och låt koka ihop i 4-5 minuter. 
Smaksätt med basilika, salt och peppar.

Servera kycklingen tillsammans med en smarrig pasta, här med färsk spenat pasta!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback