Cornflakespanerade kycklinglår
Fast för min del blev det filéer. Orkade inte köra och köpa klubbor, men det går ju lika bra med filéer :)
4 kycklingklubbor / 2 filéer
2 msk flytande smör/margarin
3 dl cornflakes
1 vitlöksklyfta (pressad/fint riven)
salt, peppar och paprikapulver
Smula sönder cornflakesen. Blanda i den pressade vitlöksklyftan.
Pensla kycklingklubborna/filéerna med smöret och vänd dom sedan i flingorna.
Krydda med salt peppar och paprikapulver.
Lägg kyllingen i en ugnsfast form och stek i ugnen 175 grader, ca 40 minuter.
Servera med nudlar, tzatziki, sweetchilisås och en god sallad :)





4 kycklingklubbor / 2 filéer
2 msk flytande smör/margarin
3 dl cornflakes
1 vitlöksklyfta (pressad/fint riven)
salt, peppar och paprikapulver
Smula sönder cornflakesen. Blanda i den pressade vitlöksklyftan.
Pensla kycklingklubborna/filéerna med smöret och vänd dom sedan i flingorna.
Krydda med salt peppar och paprikapulver.
Lägg kyllingen i en ugnsfast form och stek i ugnen 175 grader, ca 40 minuter.
Servera med nudlar, tzatziki, sweetchilisås och en god sallad :)





Kommentarer
Postat av: Karin
Hej Stephanie! Jag jobbar som redaktör på blogg och undrar om du vill bli veckans blogg på vår matsida nästa vecka? Hittade ingen mail till dig men hör av dig till mig när du ser det här:) Hälsningar Karin
Trackback