Pytt to dah paan (Pytt i panna)

Jag gillar verkligen sådana rätter där man tar vad man har hemma, oanvänt som använt(rester alltså;))! Kan ju inte bli bekvämare.


Pyttipanna av det jag hade hemma:
Potatis (mjölig, helst ska de vara fast, men tog de jag hade hemma)
En bit falukorv
En gullök
1 pkt bacon
Ägg

Skär allt i lagom bitar som du önskar ha dom.
Stek potatis först av allt, i rikligt med smör! De ska stekas ca en halvtimme, beroende på storleken på tärningarna.
Sen kan man kasta i resten när potatisen knappt är färdig.
Stek ett par ägg till och servera med rödbetor! Gottigott!

Ifall man nu skulle ha potatis som blivit över från gårdagen, stek till de i lite smör så de får fin yta och färg. Istället för falukorv kan man ju ha kassler, kyckling osv! Bara fantasin sätter gränserna, kör hååårt!!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback