Vitlöksfräst fläskfilé med pestopasta

till 2-3 portioner beroende på fläskfiléns storlek

1 fläskfilé

pasta, mängd enligt anvisning

1 msk pesto

½ paprika

en näve champinjoner

kvargsås; svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar

sallad

 

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Ansa och skär fläskfilén i strimlor.

Bryn till köttet och krydda som önskas, jag hade vitpeppar, svartpeppar och lite salt.

När köttet nästan är färdigt har du i strimlad paprika och skivade champinjoner och steker tills allt är genomstekt och färdigt.

När pastan är färdig blandar du den med lite pesto.

Servera kött, pasta, sås och en yummi sallad till.

Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback