Hallonparfait

räcker till ca 8-10 "glasskulor"
4 st äggulor
1 dl socker
0,5 dl vatten
4 dl grädde
3 dl frysta hallon
dajm till dekorering

Blanda äggulor, socker och vatten i en kastrull. Sjud till krämig konsistens. Ställ åt sidan.
Vispa grädden hårt. Häll ner de frysta hallonen i den ljumna krämen och vänd sedan ner hallonblandningen i grädden. Vänd runt med en slickepott.
Häll smeten i en form. Ställ i frys, minst 8 timmar före servering. Går jättebra att förbereda och ställa i frysen ett par dagar innan!

Servera hallonparfaiten med ett par färska hallon och en dajmgodis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback