Pepprig ytterfilé

1 ytterfilé / ja det funkar såklart med fläskfilé med
salt, svartpeppar, vitpeppar, cayennepeppar, grönpeppar, rosépeppar
smör
 
Ansa köttet om så behövs. Mortla de kryddor som behöver mortlas och krydda köttet runt om. Fräs köttabiten runt om tills den fått fin färg och lägg den sedan i folie och in i ugnen på 175 grader tills innertemperaturen är ca 72 grader. Skulle gissa på att de tar ca 30 minuter, men termometer är att föredra då man är helt hundra säker och köttet blir varken för torrt eller för rått ;) Bara helt rätt, yeeah.
 
Till detta hade vi ris, broccoli, ättiksgurka (jag vet konstigt, men var sugen haha), gelé och en sås gjord på det gojjset som blev kvar i stekpannan. I med mjölk och redde av. Möms.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback