Fläskfilé med pappardelle all'Uovo

Helstekt fläskfilé, mild sås med skyn från köttet, pasta och gelé.

Bryn först köttet i stekpanna med smör. Krydda med vitpeppar, salt och paprikapulver. Vänd och gör likadant på andra sidan.
In i ugnen för att bli genomstekt, 175 grader, ca 50 minuter.

Gör såsen i stekpannan. Ös i vatten, grädde och lite kalvfond och kínesisk soya.
Smaka av. Red av såsen efter önskad konsistens.

Koka pastan.

Klart att servera!







Sprayade gurkan och tomaten lätt med lite olivolja och kryddade med lite örtsalt.
Piffar upp det hela lite grann.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Köttet ser ut som en stor hästpenis:)

2011-03-31 @ 00:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback