Fläskfilégryta med "spaghetti"

1 fläskfilé
salt & peppar
1 gullök
1 vitlöksklyfta
1 burk hela champinjoner
1 msk gelé
½ msk dijonsenap
2 msk kalvfond
2 dl matlagningsgrädde
1 dl vanlig tjockisgrädde
pasta till servering, helst extra breda tagliatelle, men mor och far hade ätit upp det, så fick bli vanlig spaghetti :(

Såhär gör man:
Ansa fläskfilén och skär i skivor.
Stek i stekpanna med massa smör.
Peppra ganska mycket och salta lite.
Hacka gullöken och låt steka med en stund.
När allt är färdigstekt lägger du i allt i en kastrull.
Öser i grädden, gelén, fonden, senapen och pressar i vitlöksklyftan.
Och justdeja, i med champinjonerna med, och låt allt koka upp.
Smaka av om det fattas något?
Nä, tänkte väl det.
Och som sagt åt vi med spaghetti, men man kan ju ha vad man vill såklart.
Vi hade även färsk brocolli, kokt dock ;p

Men ja det var gott och det var allt.
Enkelt va?


 
 


Ja jag har gelé till. Jag älskar gelé har det till allt.. Nästan,
inte fläskpannkaka kanske..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback